Barcelona rinde homenaje a Richard Wagner - Joyería Barcelona - Tomas Colomer

Barcelona rinde homenaje a Richard Wagner

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 15 de octubre de 2013 EN Eventos Tomas Colomer, Joyería Barcelona, Noticias Tomas Colomer

“Quien ha gozado con los sublimes placeres de la música, será eternamente adicto a este arte supremo y nunca renegará de él.” Richard Wagner fue un visionario. Compositor, director de orquesta, poeta, ensayista, dramaturgo y teórico musical alemán, destacó por su concepción de la ópera como un arte total, “Gesamtkunstwerk”.  Para Wagner, la esencia de la ópera residía en todas y cada una de las artes visuales, musicales, poéticas y escénicas.

Este año 2013, se celebra el bicentenario del nacimiento del compositor y Barcelona quiere rendirle homenaje con distintos eventos. “Arte total. Barcelona con Wagner”, es uno ejemplo de ellos. Se trata de un concurso de escaparates organizado por la Associació de l’estudi del moble (Asociación del estudio del mueble) donde la creatividad y la imaginación serán los protagonistas. Desde Tomas Colomer hemos querido participar en este magnífico evento y os invitamos a todos a descubrir escaparates espectaculares que tendréis disponibles desde el jueves, 17 de octubre, hasta el jueves, 14 de noviembre.

Además, en la joyería Tomas Colomer de Passeig de Gràcia, podréis disfrutar de la exposición “Ópera, el arte hecho joya”. Una muestra de arte y piedras preciosas donde podréis descubrir distintos estilos de nuestras colecciones de joyería y conocer las ilustraciones y borradores originales del famoso pintor y escenógrafo Josep Mestres Cabanes, cedidos por su hija, la Sra. Mestres. Litografías sobre obras de Wagner, óleos sobre personajes y pasajes del compositor, el cartel original de la temporada 51-52 del Gran Teatre del Liceu o una acuarela desde el palco del mismo teatro, son algunas de las piezas que podréis contemplar. También podréis encontrar herramientas, accesorios, libretos y curiosidades del fascinante mundo de la ópera.

Os invitamos a visitar nuestro showroom de Passeig de Gràcia y a compartir con nosotros este homenaje a Richard Wagner. Prácticamente podréis palpar la magia, el ambiente y el romanticismo que acompañaron Wagner en sus obras.

Escaparate joyería Barcelona rinde homenaje a Richard Wagner - Tomas Colomer

Escaparate dedicado a Wagner de la joyería Tomas Colomer de Portal de l’Àngel (Barcelona)

Barcelona ret homenatge a Richard Wagner

“Qui ha gaudit dels sublims plaers de la música, serà eternament addicte a aquest art suprem i mai renegarà d’ell.” Richard Wagner va ser un visionari. Compositor, director d’orquestra, poeta, assagista, dramaturg i teòric musical alemany, va destacar per la seva concepció de l’òpera com a un art total, “Gesamtkunstwerk”. Per a Wagner, l’essència de l’òpera requeia en totes i cadascuna de les arts visuals, musicals, poètiques i escèniques.

Aquest any 2013, se celebra el bicentenari del naixement del compositor i Barcelona vol retre-li homenatge amb diversos esdeveniments. Art total. Barcelona amb Wagner n’és un exemple. Es tracta d’un concurs d’aparadors organitzat per l’Associació de l’estudi del moble on la imaginació i la creativitat seran els grans protagonistes. Des de Tomas Colomer hem volgut participar en aquest magnífic esdeveniment i us convidem a descobrir tots els aparadors espectaculars que tindreu disponibles des del dijous 17 d’octubre i fins el dijous 14 de novembre.

A més, a la joieria Tomas Colomer de Passeig de Gràcia, podreu gaudir de l’exposició “Òpera, l’art fet joia”. Una mostra d’art i pedres precioses on podreu descobrir diferents estils de les nostres col·leccions de joieria i conèixer les il·lustracions i esborranys originals del famós pintor i escenògraf Josep Mestres i Cabanes, cedits per la seva filla, la Sra. Mestres. Litografies sobre obres de Wagner, olis de personatges i passatges del compositor, el cartell original de la temporada 51-52 del Gran Teatre del Liceu o una aquarel·la des d’una de les llotges del mateix teatre, són algunes de les peces que podreu contemplar. També podreu trobar eines, llibres, accessoris i curiositats del fascinant món de l’òpera.

Us convidem a visitar el nostre showroom de Passeig de Gràcia i a compartir amb nosaltres aquest homenatge a Richard Wagner. Pràcticament podreu palpar la màgia, l’ambient i el romanticisme que van acompanyar Wagner en les seves obres.

Aparador dedicat a Wagner de la joieria Tomas Colomer de Portal de l'Àngel (Barcelona).

Aparador dedicat a Wagner de la joieria Tomas Colomer de Portal de l’Àngel (Barcelona)