Campanya solidària joieria Granollers - La teva joia farà escola llibres Togo - Tomas Colomer

La campanya solidària seguirà a la joieria Tomàs Colomer de Granollers fins al maig

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 12 de marzo de 2014 EN Joieria Granollers, Joyería Barcelona, Joyería Granollers, Noticias Tomas Colomer

(Podéis leer el artículo en castellano más abajo)

Els vallesans podran seguir participant a la campanya solidària ‘La teva joia farà escola’, fins al 31 de maig. Així ho ha anunciat una de les directives de les joieries Tomàs Colomer, Asun Beya. “Acabar-la aquest mes és massa precipitat. Els granollerins i els nostres clients del Vallès s’hi estan implicant molt”, ha explicat.

Tomàs Colomer va presentar oficialment aquesta iniciativa solidària divendres passat, amb la presència de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; i el director de la Fundació Proide, David Ortiz. El batlle de la capital vallesana va mostrar-se molt satisfet amb aquesta acció: “Aquest món és de tots i només té sentit si el mirem de manera global”, va dir.

La joieria Tomàs Colomer de Granollers ja ha aconseguit els fons necessaris per fer arribar 40 llibres de text als nens i nenes de Togo. “Comptar amb l’exposició fotogràfica ‘Relats de Dapaong’, joguines que han fet els nens i el fet que els articles exposats tinguin un quaranta per cent de descompte, incentiva a la gent a participar-hi”, explica Carme Serrats, responsable de la botiga.

Aquesta iniciativa, se suma a la que l’estiu passat va portar a terme la joieria Tomàs Colomer de Passeig de Gràcia on, amb la mateixa campanya, es van aconseguir recaptar els fons necessaris per a 500 llibres de text. Des de Tomàs Colomer, us volem animar a tots a participar. Entre tots farem escola!

Campanya solidària ‘La teva joia farà escola’ – Joieries Tomàs Colomer
Des de l’1 de febrer fins al 31 de maig
C/Anselm Clavé, 20 – Granollers (Barcelona)

 

Campaña solidaria joyería Granollers - Tu joya hará escuela libros Togo - Tomas Colomer

La campaña solidaria seguirá en la joyería Tomas Colomer de Granollers hasta mayo

Los vallesanos podrán seguir participando en la campaña solidaria ‘Tu joya hará escuela’ hasta el 31 de mayo. Así lo ha anunciado una de las directivas de las joyerías Tomas Colomer, Asun Beya. “Terminarla este mes es demasiado precipitado. Los granollerinos y nuestros clientes del Vallés se están implicando mucho”, ha explicado.

Tomas Colomer presentó oficialmente esta iniciativa solidaria el pasado viernes, con la presencia del alcalde de Granollers, Josep Mayoral; y el director de la Fundación Proide, David Ortiz. El alcalde de la capital vallesana se mostró muy satisfecho con esta acción: “Este mundo es de todos y sólo tiene sentido si lo miramos de forma global”, dijo.

La joyería Tomas Colomer de Granollers ya ha conseguido los fondos necesarios para hacer llegar 40 libros de texto a los niños y niñas de Togo. “Contar con la exposición fotográfica ‘Relatos de Dapaong’, juguetes que han hecho los niños y el hecho que los artículos expuestos estén al cuarenta por ciento de descuento, incentiva a la gente a participar”, explica Carme Serrats, responsable de la tienda.

Esta iniciativa se suma a la que el pasado verano llevó a cabo la joyería Tomas Colomer de Passeig de Gràcia (Barcelona) donde, con la misma campaña, se consiguieron los fondos necesarios para 500 libros de texto. Desde Tomas Colomer, os animamos a participar. ¡Entre todos haremos escuela!

Campaña solidaria ‘Tu joya hará escuela’ – Joyerías Tomas Colomer
Desde el 1 de febrero hasta el 31 de mayo
C/Anselm Clavé, 20 – Granollers (Barcelona)