Campanya solidària Tomas Colomer - Joieria Barcelona Granollers - Llibres de text Togo

Campanya solidària Tomas Colomer: llibres de text per a nens de Togo

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 29 de enero de 2014 EN Campaña solidaria 2013, Eventos Tomas Colomer, Joyería Barcelona, Noticias Tomas Colomer

Podéis leer el artículo en castellano más abajo

Després d’aconseguir que mig miler de nens togolesos gaudeixin de 500 llibres de text per a poder estudiar, a Tomas Colomer volem repetir l’experiència. Per això, a partir de l’1 de febrer i fins al 31 de maig, tornarem a fer la campanya solidària “La teva joia farà escola”, juntament amb la Fundació Proide. “La campanya que vam dur a terme a la joieria de Passeig de Gràcia de Barcelona l’estiu passat va tenir una gran acollida, per això ara volem fer-ne partícips també als clients de la capital vallesana”, explica Marian Beya, directiva de Tomas Colomer. “Agafem el relleu de la campanya amb molta il·lusió i entusiasme”, explica Carme Serrats, responsable de la joieria de Granollers.

La campanya “La teva joia farà escola” posa a la vostra disposició articles de joieria i rellotgeria a preus solidaris en una exposició que podreu visitar a la mateixa botiga. Amb descomptes d’entre un vint i un cinquanta per cent sobre el preu de venda, també podreu gaudir de l’exposició fotogràfica Relats de Dapaong, del fotògraf Albert Farnós. Una col·lecció de trenta-sis imatges que explica la vida dels habitants d’aquesta ciutat situada al nord de Togo a través d’un eix transversal, l’escola. Des de Tomas Colomer, destinarem el dos per cent de les vendes a la Fundació amb l’objectiu de fer arribar més llibres de text al país africà.

La Fundació Proide va néixer l’any 1992 a les escoles de La Salle de Catalunya. És una entitat compromesa amb la justícia i la dignitat dels pobles empobrits que destina el cent per cent de les donacions de beques als seus projectes socials, mantenint-se així fidel al seu codi ètic. Juntament amb la seva col·laboració, esperem poder ampliar el nombre de beques-impuls que entre tots ens heu ajudat a aconseguir i així donar més facilitats als infants a l’hora d’estudiar.

Moltes petites accions poden fer canviar el món, ens ajudeu a posar-hi el nostre granet de sorra?

Campanya solidària “La teva joia farà escola” – Joieria Tomas Colomer
Des de dissabte, 1 de febrer; fins dissabte, 31 de maig
C/Anselm Clavé, 20. Granollers (Barcelona)

Campaña solidaria Tomas Colomer - 500 niños Togo libros de text - Joyería Barcelona

Campaña solidaria Tomas Colomer: libros de texto para niños de Togo

Después de lograr que medio millar de niños togoleses disfruten de 500 libros de texto para poder estudiar, en Tomas Colomer queremos repetir la experiencia. Por eso, desde el 1 de febrero hasta el 31 de mayo, volveremos a emprender la campaña solidaria “Tu joya hará escuela”, juntamente con la Fundación Proide. “La campaña que llevamos a cabo en nuestra joyería de Passeig de Gràcia de Barcelona el verano pasado tuvo una gran acogida, por eso queremos hacer partícipes nuestros clientes de la capital vallesana”, explica Marian Beya, directiva de Tomas Colomer. “Cogemos el relevo de la campaña con mucha ilusión y entusiasmo”, explica Carme Serrats. responsable de la joyería de Granollers.

La campaña “Tu joya hará escuela” pone a vuestra disposición artículos de joyería y relojería a precios solidarios en una exposición que podréis visitar en la misma tienda. Con descuentos de entre un veinte y un cincuenta por ciento sobre el precio de venta, también podréis disfrutar de imágenes sobre las acciones que la Fundación Proide lleva a cabo en el territorio. Desde Tomas Colomer, destinaremos el dos por ciento de las ventas a la Fundación con el objetivo de hacer llegar más libros de texto al país africano.

La Fundación Proide nació en 1992 en las escuelas de La Salle de Catalunya. Es una entidad comprometida con la justicia y la dignidad de los pueblos empobrecidos que destina el cien por cien de los donativos de becas a sus proyectos sociales, manteniéndose así fiel a su código ético. Juntamente con su colaboración, esperamos poder ampliar el nombre de becas-impulso que entre todos nos habéis ayudado a conseguir y, así, dar más facilidades a los niños a la hora de estudiar.

Muchas pequeñas acciones pueden cambiar el mundo. ¿Nos ayudáis a poner nuestro granito de arena?

Campaña solidaria “Tu joya hará escuela” – Joyería Tomas Colomer
Desde el sábado, 1 de febrero; hasta el sábado, 31 de mayo
C/Anselm Clavé, 20. Granollers (Barcelona)