El pas del temps Tomas Colomer - Amics dels Museus de Catalunya - Rellotgeria Barcelona Joieria

“El pas del temps”, l’evolució de la joieria i la rellotgeria des de 1870

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 28 de abril de 2015 EN Eventos Tomas Colomer, Noticias Tomas Colomer, Relojería Barcelona

(Lea el artículo en castellano más abajo)

L’estructura d’un rellotge de campanar, estris antics, motlles, dissenys i joies i rellotges de principis de segle. Aquests són alguns dels elements que podreu descobrir a l’exposició “El pas del temps”, un espai on es mostra l’evolució de la joieria i la rellotgeria des de 1870.

A partir d’avui, dimarts 28 d’abril, i fins dijous 25 de juny, podreu gaudir d’aquesta exposició a la nostra joieria de Portal de l’Àngel. Es tracta d’una iniciativa que portem a terme juntament amb els Amics dels Museus de Catalunya on hi podreu contemplar quasi 150 anys d’història. Per participar-hi, només us heu d’inscriure en aquest enllaç.

“El pas del temps” – Tomas Colomer
Dimarts, 28 d’abril de 2015 – Dijous, 25 de juny de 2015
Av. Portal de l’Àngel, 7 – Barcelona

 

El pas del temps Tomas Colomer - Amics dels Museus de Catalunya - Rellotgeria Barcelona Joieria

“El paso del tiempo”, la evolución de la joyería y la relojería desde 1870

La estructura de un reloj de campanario, herramientas antiguas, moldes, diseños y joyas y relojes de principio de siglo. Éstos son algunos de los elementos que podréis descubrir en la exposición “El paso del tiempo”, un espacio donde se muestra la evolución de la joyería y la relojería desde 1870.

Desde hoy, martes 28 de abril, y hasta el próximo jueves 25 de junio, podréis disfrutar de esta exposición en nuestra joyería de Portal de l’Àngel (Barcelona). Se trata de una iniciativa que llevamos a cabo junto a Amics dels Museus de Catalunya, donde podréis contemplar casi 150 años de historia. Para participarm sólo os tenéis que inscribir en este enlace.

“El paso del tiempo” – Tomas Colomer
Martes, 28 de abril de 2015 – Jueves, 25 de junio de 2015
Av. Portal de l’Àngel, 7 – Barcelona