Guanyadora Swatch Open Night Granollers - Joieria Tomas Colomer

Entrega del Swatch sortejat a l’Open Night Granollers

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 29 de abril de 2014 EN Eventos Tomas Colomer, Joieria Granollers, Joyería Granollers, Noticias Tomas Colomer, Sorteos y concursos Tomas Colomer

(Podéis leer el artículo en castellano más abajo.)

Ahir vam fer entrega del rellotge Swatch a la guanyadora del sorteig de l’Open Night Granollers 2014. Amb una copa de cava i fent una visita pel Museu Tomàs Colomer, Paquita Guàrdia va poder gaudir del seu premi. “És la primera vegada que em toca alguna cosa en un sorteig!”, va exclamar mentre s’emprovava el rellotge.

Rellotge Swatch Irony Chrono L'Heure Du Marais YVS302 - Joieria Tomàs Colomer Open Night Granollers 2014Guàrdia, una granollerina enamorada de la seva ciutat, va poder conèixer tots els detalls del Museu Tomàs Colomer. “És fantàstic veure l’evolució de la ciutat i del mateix negoci”, va dir mentre contemplava les fotografies i els antics estris d’orfebreria i rellotgeria. La guanyadora es va fixar, sobretot, en el pas del temps del carrer Anselm Clavé i com ha anat canviant la façana de la nostra primera joieria.

Des de Tomàs Colomer volem felicitar un cop més l’afortunada i desitgem que gaudeixi del seu nou rellotge. De la mateixa manera, volem agrair la participació al sorteig dels assistents a l’Open Night Granollers 2014. Esperem veure-us a tots ben aviat!

 

Guanyadora Swatch Open Night Granollers - Joieria Tomas Colomer

Entrega del Swatch sorteado en la Open Night Granollers

Ayer entregamos el reloj Swatch a la ganadora del sorteo de la Open Night Granollers 2014. Con una copa de cava, Paquita Guàrdia pudo visitar el Museo Tomas Colomer y disfrutar de su premio. “¡Es la primera vez que me toca algo en un sorteo!”, exclamó mientras se probaba el reloj.

Rellotge Swatch Irony Chrono L'Heure Du Marais YVS302 - Joieria Tomàs Colomer Open Night Granollers 2014Guàrdia, una granollerina enamorada de su ciudad, pudo conocer todos los detalles del Museo Tomas Colomer. “Es fantástico ver la evolución de la ciudad y del mismo negocio”, dijo mientras contemplaba las fotografías y las antiguas herramientas de orfebrería y relojería. La ganadora se fijó sobretodo en el paso del tiempo de la calle Anselm Clavé y en cómo ha ido cambiando la fachada de nuestra primera joyería.

Desde Tomas Colomer queremos felicitar una vez más a la afortunada y deseamos que disfrute de su nuevo reloj. Del mismo modo, queremos agradecer la participación en el sorteo de los asistentes de la Open Night Granollers 2014. ¡Os esperamos ver pronto!