Joies concursants - I Premi Barcelona de Joieria - Tomas Colomer

I Premi Barcelona de Joieria uneix el món professional i educatiu

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 4 de julio de 2014 EN Eventos Tomas Colomer, Noticias Tomas Colomer, Sorteos y concursos Tomas Colomer

Ahir vam celebrar el I Premi Barcelona de Joieria. Un certamen que vol donar a conèixer els projectes de professionals i futurs joiers i, a la vegada, acostar el món educatiu i professional del nostre sector.

Per primera vegada, centres de referència com JORGC, l’Escola Massana, l’Escola d’ART del Treball i l’Escola Municipal d’Art Arsenal, es van unir per celebrar aquest concurs. Els participants es dividien en dues categories:

El jurat, format per docents i professionals del sector, es va reunir la mateixa tarda per valorar les peces presentades pels participants i  atorgar els sis premis del concurs. Durant l’entrega de premis, ens va acompanyar el gerent de la Fundació BCN Formació Professional i padrí de l’esdeveniment, Pere Ros. “És un gran projecte que impulsa nous horitzons en ambdós mons i els empeny a millorar”, va dir en referència al món educatiu i professional. Per altra banda, la directiva de les joieries Tomàs Colomer -impulsores del certamen- i presidenta del jurat, Asun Beya, va fer èmfasi en la predisposició per continuar el projecte: “Amb la primera edició del Premi Barcelona de Joieria posem els fonaments d’un concurs que esperem que tingui un llarg recorregut”.

Guanyadors del I Premi Barcelona de Joieria

Categoria júnior:

I Premi Barcelona de Joieria - 1er premi júnior Cristina Gonzalo Solitari venecià - Joieria Tomas Colomer

I Premi Barcelona de Joieria - 2on premi júnior Laura Masclans Joc de perspectiva - Joieria Tomas Colomer

I Premi Barcelona de Joieria - 3er premi júnior Barbara Menéndez i Coque Ambrosoli D2Hockney - Joieria Tomas Colomer

Categoria sènior:

I Premi Barcelona de Joieria - 1er premi sènior Rosa Tejada Buit o vuit - Joieria Tomas Colomer

I Premi Barcelona de Joieria - 2on premi sènior Gerard Duch Deconstrucció 81 - Joieria Tomas Colomer

I Premi Barcelona de Joieria - 3er premi sènior Francesc Sancho Diamant en brut - Joieria Tomas Colomer