Open Night Granollers 2014 - Joieria Tomas Colomer

Open Night Granollers 2014: sorteig i descomptes a Tomàs Colomer

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 20 de marzo de 2014 EN Eventos Tomas Colomer, Joieria Granollers, Joyería Barcelona, Joyería Granollers, Noticias Tomas Colomer

(Podéis leer el artículo en castellano más abajo)

Arriba l’Open Night Granollers, una de les nits més especials per gaudir de la capital vallesana. El pròxim divendres, 28 de març, botigues, restaurants i hotels obriran les seves portes fins a la mitja nit per promoure el comerç de proximitat, el sector gastronòmic i el sector hoteler de la ciutat.

Open Night Granollers – Sorteig joieria Tomàs Colomer

A Tomàs Colomer tenim preparades un bon grapat de sorpreses per l’ocasió. Entre tots aquells que passin per la nostra joieria, sortejarem una polsera de plata banyada en or rosa, amb perla barroca i quars tallat en forma de cor, creada expressament per la ocasió, valorada en 220 euros.

Polsera de plata banyada en or rosa de la joieria Tomàs Colomer - Open Night Granollers 2014

Però no només això, també sortejarem un Swatch Irony Chrono, un rellotge d’acer, estiuenc i esportiu, valorat en 130 euros. Al llarg de la nit, recollirem el nom de tots aquells que vulguin participar en el sorteig i, abans que acabi l’Open Night Granollers, una mà innocent escollirà, d’entre tots els noms, els dels guanyadors.

Rellotge Swatch Irony Chrono L'Heure Du Marais YVS302 - Joieria Tomàs Colomer Open Night Granollers 2014

Open Night Granollers – Museu Tomàs Colomer i campanya solidària

Els clients i vianants que passin per la joieria Tomàs Colomer de Granollers, també podran gaudir de grans descomptes i articles d’orfebreria i rellotgeria a 14 euros. A més, coincidint amb la campanya solidària ‘La teva joia farà escola’, que portem a terme amb la Fundació Proide, podreu visitar l’exposició ‘Relats de Dapaong’, del fotògraf Albert Farnós, premiada internacionalment. Cal destacar també que, durant la nit, els assistents podran visitar i descobrir totes les curiositats que amaga el Museu Tomàs Colomer.

Us convidem a tots a visitar la nostra joieria en aquesta ocasió tan especial. Serà un plaer poder compartir amb tots vosaltres una copa de cava i un exquisit aperitiu. Us hi esperem!

Open Night Granollers – Joieries Tomàs Colomer
Divendres, 28 de març del 2014, de 20:00h. a 00:00h.
C/Anselm Clavé, 20 – Granollers

 

Open Night Granollers 2014 - Joieria Tomas Colomer

Open Night Granollers 2014: sorteo y descuentos en Tomas Colomer

Llega el Open Night Granollers, una de las noches más especiales para disfrutar de la capital vallesana. El próximo viernes, 28 de marzo, tiendas, restaurantes y hoteles abrirán sus puertas hasta la media noche para promover el comercio de proximidad, el sector gastronómico y el sector hotelero de la ciudad.

Open Night Granollers – Sorteo joyería Tomas Colomer

En Tomas Colomer tenemos preparadas un sinfín de sorpresas para la ocasión. Entre todos los que pasen por nuestra joyería, sortearemos una pulsera de plata bañada en oro rosa, con perla barroca y cuarzo tallado en forma de corazón, creada expresamente para la ocasión, valorada en 220 euros.

Pulsera de plata bañada en oro rosa - Open Night Granollers - Joyería Tomas Colomer

Pero no sólo eso, también sortearemos un Swatch Irony Chrono, un reloj de acero, deportivo y veraniego, valorado en 130 euros.

Reloj Swatch Irony Chrono L'Heure Du Marais YVS302 - Relojes Swatch Joyería Granollers Open Night - Tomas Colomer

A lo largo de la noche, recogeremos el nombre de todos los que quieran participar en el sorteo y, antes de que acabe el Open Night Granollers, una mano inocente escogerá los nombres de los ganadores.

Open Night Granolers – Museo Tomas Colomer y campaña solidaria

Los clientes y viandantes que pasen por la joyería Tomas Colomer de Granollers, también podrán disfrutar de grandes descuentos y artículos de orfebrería y relojería a 14 euros. Además, coincidiendo con la campaña solidaria ‘Tu joya hará escuela’, que llevamos a cabo con la Fundación Proide; podrán visitar la exposición ‘Relatos de Dapaong’, del fotógrafo Albert Farnós, premiada internacionalmente. Cabe destacar también, que durante la noche, los asistentes podrán visitar y descubrir todas las curiosidades que esconde el Museo Tomas Colomer.

Os invitamos a todos a visitar nuestra joyería en esta ocasión tan especial. Será un placer poder compartir con todos vosotros una copa de cava y un exquisito aperitivo. ¡Os esperamos!

Open Night Granollers – Joyerías Tomas Colomer
Viernes, 28 de marzo, de 20:00h. a 00:00h.
C/Anselm Clavé, 20 – Granollers