Open Night Granollers 2014 - Joieria Granollers Tomas Colomer

Open Night Granollers 2014, nit màgica a Tomàs Colomer

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 31 de marzo de 2014 EN Eventos Tomas Colomer, Joieria Granollers, Joyería Granollers, Noticias Tomas Colomer, Sorteos y concursos Tomas Colomer

(Podéis leer el artículo en castellano más abajo)

Una nit inoblidable. Així va ser l’Open Night Granollers 2014 a la joieria Tomàs Colomer. La nostra botiga es va engalanar per rebre i sorprendre a tots els visitants. A l’entrada, els esperava un photocall, per poder tenir un feliç i bonic record de l’esdeveniment. Mentre que a dins, trobarien joies i rellotges amb un 14% de descompte, sorpreses a 14 euros, un exquisit aperitiu i una copa de cava.

Però no només això. Tots aquells qui ho van voler, van poder participar al sorteig d’una polsera de plata banyada en or rosa valorada en 220 euros, i un rellotge Swatch Irony Chrono, valorat en 130 euros. Al llarg de la nit, es van anar dipositant les targetes dels participants en un gerro i, a mitja nit, una mà innocent, va escollir les dues paperetes guanyadores.

Premis sorteig Open Night Granollers 2014 - Joieria Granollers Tomas Colomer

La persona afortunada que es va endur la polsera va ser Dolors Marzoa,i el rellotge se’l va endur Paquita Guàrdia. Moltes felicitats a totes dues!!

Des de Tomàs Colomer, volem agrair la participació de tots els que ens vau visitar. Va ser un plaer retrobar-vos a tots de nou, mostrar-vos el museu Tomàs Colomer i que participéssiu a la campanya solidària ‘La teva joia farà escola’, que portem a terme juntament amb la Fundació Proide.

Al nostre Facebook, us esperen les imatges d’aquesta fantàstica nit. Fins aviat!

Open Night Granollers 2014 - Joieria Granollers Tomas Colomer

Open Night Granollers 2014 en Tomas Colomer: una noche mágica

Una noche inolvidable. Así fue la Open Night Granollers 2014 en la joyería Tomas Colomer. Nuestra tienda se engalanó para recibir y sorprender a todos los visitantes. En la entrada, les esperaba un photocall para dejar un feliz y bonito recuerdo del evento. Mientras que, dentro, encontrarían joyas y relojes con un 14% de descuento, además de sorpresas a 14 euros, un exquisito aperitivo y una copa de cava.

Pero además, todos los que quisieron, pudieron participar en el sorteo de una pulsera de plata bañada en oro rosa, valorada en 220 euros, y un reloj Swatch Irony Chrono, valorado en 130 euros. A lo largo de la noche, se fueron depositando las tarjetas de los participantes en un jarrón y, a media noche, una mano inocente escogió las papeletas ganadoras.

Premis sorteig Open Night Granollers 2014 - Joieria Granollers Tomas Colomer

La persona afortunada que se llevó la pulsera fue Dolors Marzoa, y el reloj se lo llevó Paquita Guàrdia. ¡¡Muchas felicidades a las dos!!

Desde Tomas Colomer, queremos agradecer la participación de todos los que nos visitasteis. Fue un placer reencontrarnos de nuevo, que visitarais el Museo Tomas Colomer y que participarais en la campaña solidaria ‘Tu joya hará escuela’, que llevamos a cabo junto a la Fundación Proide.

En nuestro Facebook os esperan las imágenes de esta fantástica noche. ¡Hasta pronto!