Primer Premi Barcelona de Joieria 2014 - Tomas Colomer

I Premi Barcelona de Joieria

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 3 de junio de 2014 EN Eventos Tomas Colomer, Joyería Barcelona, Noticias Tomas Colomer, Sorteos y concursos Tomas Colomer

Acostar el món educatiu i el professional. Aquest és l’objectiu que persegueix Tomàs Colomer amb la celebració del I Premi Barcelona de Joieria, que tindrà lloc el pròxim dijous, 3 de juliol de 2014 a la nostra joieria de Passeig de Gràcia.

Dirigit a estudiants de joieria i professionals del sector, el I Premi Barcelona de Joieria és un concurs de peces i creacions pròpies que es divideix en dues categories:

Els participants tenen fins el dissabte, 28 de juny per inscriure’s en I Premi Barcelona de Joieria. Per fer-ho, només han d’enviar aquest formulari de participació a l’adreça eshop@tomascolomer.com i presentar una peça compleixi les bases del concurs.

En l’esdeveniment hi col·laboren diferents centres educatius del sector: JORGC (Col·legi oficial de joiers, d’orfebres, de rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya), Escola Massana (Centre d’Art i Disseny), Escola d’ART del Treball i Arsenal (Escola municipal d’art). Les peces guanyadores, les decidirà un jurat format per un representant de cada centre participant i professionals del sector.

Bases del concurs | Formulari d’inscripció

I Premi Barcelona de Joieria – Premis

Cada categoria tindrà tres guanyadors. En aquesta edició, els guardonats obtindran:

Molta sort a tots!

I Premi Barcelona de Joieria – Tomàs Colomer
Termini d’inscripció: dissabte, 28 de juny a les 20h.
Entrega de premis: dijous, 3 de juliol de 2014 a les 20h.
Adreça: C/Consell de Cent, 349 (cantonada amb Passeig de Gràcia – Barcelona)