Presentació museu Tomas Colomer i campanya solidària Granollers - Joieria Barcelona

Presentació museu joieria Tomàs Colomer i campanya solidària a Granollers

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 10 de marzo de 2014 EN Eventos Tomas Colomer, Joieria Granollers, Joyería Barcelona, Joyería Granollers, Noticias Tomas Colomer

Podéis leer el artículo en castellano más abajo

Divendres passat, vam tenir l’honor de presentar el museu Tomàs Colomer i la campanya solidària ‘La teva joia farà escola’ als nostres clients de Granollers, juntament amb l’honorable alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, i el director de la Fundació Proide, David Ortiz. “Tomàs Colomer representa l’esperit de comerç i solidaritat, un binomi que Granollers coneix molt bé”, va explicar Mayoral durant el seu discurs.

Amb quasi 150 anys d’història hem cregut oportú crear un espai dedicat a la nostra trajectòria, lligada a la història de Granollers. El nostre fundador, Tomàs Colomer Giralt, va donar el tret de sortida de les nostres joieries l’any 1870 a Granollers, al carrer Anselm Clavé de la capital vallesana. Des d’aleshores, la joieria ha anat evolucionant amb nous establiments a Barcelona, un taller propi de rellotgeria i joieria i marques de primera categoria; però sense perdre la identitat, l’essència i els valors que la van iniciar. “És una oportunitat per veure com el pas del temps ha anat transformant la ciutat i la joieria en el que són avui”, va explicar durant l’acte Asun Beya, directiva de la joieria i besnéta del fundador.

Presentació museu joieria Tomàs Colomer - Rellotge centenari en funcionament Alcalde Granollers Josep Mayoral, Asun Beya, Alejandro Beya

Rellotge dissenyat pel fundador de les joieries Tomàs Colomer, Tomàs Colomer Giralt, al 1870. D’esquerra a dreta: alcalde de Granolles, Josep Mayoral; Asun Beya, directiva de la joieria i besnéta del fundador; i Alejandro Beya, manager i rebesnét del fundador.

L’esdeveniment també va servir per presentar la campanya solidària ‘La teva joia farà escola’, que portem a terme juntament amb la Fundació Proide. “És molt emocionant que comerços com Tomàs Colomer tinguin aquesta vocació solidària”, va explicar el director de la fundació, David Ortiz. “Ja són més de 500 llibres els que s’han aconseguit amb la campanya solidària”, va afegir.

Aquesta acció, que va començar a la joieria Tomàs Colomer de Passeig de Gràcia, té com objectiu aconseguir llibres de text per als infants de Togo (Àfrica), mitjançant joies solidàries. “Després de la primera edició de la campanya solidària, vam portar personalment els llibres als nens de les Sabanes”, va explicar Alejandro Beya, mànager de les joieries i rebesnét del fundador. “Va ser una experiència reveladora. Alguns infants no tenen ni un guix per a poder estudiar. Molts acaben la primària sense haver vist mai un llibre de text”, va afegir. “Poder ajudar-los des d’aquí, amb joies solidàries i fent partícips als nostres clients és tot un privilegi”, va concloure.

El batlle de Granollers es va mostrar molt satisfet amb la iniciativa solidària. “Aquest món és de tots i només té sentit si el mirem de manera global”, va dir. “Tomàs Colomer és un comerç que va més enllà del negoci, un comerç que va de la mà de la solidaritat”, va afegir.

Visita exposició La teva joia farà escola - Director Proide i alcalde Granollers - Joieria Tomàs Colomer Granollers Barcelona

Visita a l’exposició ‘La teva joia farà escola’. D’esquerra a dreta: David Ortiz, director de la Fundació Proide; i alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Després dels parlaments, els convidats van poder veure les exposicions. ‘La teva joia farà escola’ compta també amb una exposició del fotògraf Albert Farnós, titulada ‘Relats de Dapaong’. Una col·lecció d’imatges que mostren la vida dels infants togolesos amb l’escola com a eix central. Els visitants, podran gaudir-la fins el 31 de març del 2014. Per altra banda, el museu Tomàs Colomer romandrà obert i accessible a tots aquells que vulguin veure a través d’imatges, anuncies, eines i rellotges centenaris encara en funcionament, com han anat evolucionant conjuntament Granollers i les joieries Tomàs Colomer.

Ja podeu veure les fotografies de l’esdeveniment al nostre Facebook. Moltes gràcies a tots per venir!

La Porxada de Granollers de plata i marbre - Alcalde Granollers Josep Mayoral, Asun Beya, David Ortiz Fundació PROIDE i Alejandro Beya - Joieries Tomas Colomer

Obsequi de les joieries Tomàs Colomer a l’alcalde de Granollers: La Porxada, de plata, sobre una base de marbre. D’esquerra a dreta: Alcalde Josep Mayoral, Asun Beya, David Ortiz, Director de Proide; i Alejandro Beya.

 

Presentació museu Tomas Colomer i campanya solidària Granollers - Joieria Barcelona

Presentación museo joyería Tomas Colomer y campaña solidaria en Granollers

El viernes pasado, tuvimos el honor de presentar el museo Tomas Colomer y la campaña solidaria ‘Tu joya hará escuela’ a nuestros clientes de Granollers, juntamente con el honorable alcalde de la ciudad, Josep Mayoral, y el director de la Fundación Proide, David Ortiz. “Tomas Colomer representa el espíritu del comercio y la solidaridad, un binomio que Granollers conoce muy bien”, explicó Mayoral durante su discurso.

Con casi 150 años de historia, hemos creído oportuni crear un espacio dedicado a nuestra trayectoria, ligada a la historia de Granollers. Nuestro fundador, Tomàs Colomer Giralt, dio el pistoletazo de salida de nuestras joyerías el año 1870 en la calle Anselm Clavé de la capital vallesana. Desde entonces, la joyería ha ido evolucionando con nuevos establecimientos en Barcelona, un taller propio de relojería y joyería y marcas de primera categoría; pero sin perder la identidad, la esencia y los valores que la iniciaron. “Es una oportunidad para ver cómo el paso del tiempo ha ido transformando la ciudad y la joyería en lo que son hoy”, explicó durante el evento Asun Beya, directiva de las joyerías y bisnieta del fundador.

Presentación museo joyería Tomas Colomer - Relj centenario en funcionamiento

Reloj diseñado por el fundador de las joyerías Tomas Colomer, Tomàs Colomer Giralt, el 1870. De izquierda a derecha: alcalde de Granolles, Josep Mayoral; Asun Beya, directiva de la joyería y bisnieta del fundador; y Alejandro Beya, manager i rebisnieto del fundador.

La celebración también sirvió para presentar la campaña solidaria ‘Tu joya hará escuela’, que llevamos a cabo junto a la Fundación Proide. “Es muy emocionante que comercios como Tomas Colomer tengan esta vocación solidaria”, explicó el director de la fundación, David Ortiz. “Ya son más de 500 libros los que se han conseguido con la campaña solidaria”, añadió.

Esta acción, que comenzó en la joyería Tomas Colomer de Passeig de Gràcia (Paseo de Gracia, Barcelona), tiene como objetivo conseguir libros de texto para niños de Togo (África), mediante joyas solidarias. “Después de la primera edición de la campaña solidaria, llevamos personalmente los libros a los niños de las Sabanas”, explicó Alejandro Beya, mánager de las joyerías y rebisnieto del fundador. “Fue una experiencia reveladora. Algunos niños ni tan siquiera tienen una tiza para poder estudiar. Muchos terminan la primaria sin haber visto un libro de texto en su vida”, añadió. “Poder ayudarles desde aquí, con joyas solidarias y haciendo partícipes a nuestros clientes es todo un privilegio”, concluyó.

El alcalde de Granollers se mostró muy satisfecho con la iniciativa solidaria. “Este mundo es de todos y sólo tiene sentido si lo miramos de forma global”, dijo. “Tomas Colomer es un comercio que va más allá del negocio, es un comercio que va de la mano de la solidaridad”, añadió.

Visita exposición 'Tu joya hará escuela' Granollers - Joyería Tomas Colomer

Visita a la exposición ‘Tu joya hará escuela’. De izquierda a derecha: David Ortiz, director de la Fundación Proide; y alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Después de los parlamentos, los invitados pudieron ver las exposiciones. ‘Tu joya hará escuela’ cuenta también con una exposición del fotógrafo Albert Farnós, titulada ‘Relatos de Dapaong’. Una colección de imágenes que muestran la vida de los niños togoleses con la escuela como eje central. Los visistantes podrán disfrutarla hasta el 31 de marzo del 2014. Por otra parte, el museo de Tomas Colomer permanecerá abierto y accesible a todos aquellos que quieran contemplar a través de imágenes, anuncios, herramientas y relojes centenarios aún en funcionamiento, cómo han evolucionado conjuntamente Granollers y las joyerías Tomas Colomer.

Ya podéis ver las imágenes del evento en nuestro Facebook. ¡Muchas gracias a todos por venir!

La Porxada de Granollers de plata sobre base de mármol - Joyerías Tomas Colomer

Obsequio de Tomas Colomer al alcalde de Granollers: La Porxada en plata sobre una base de mármol. De izquierda a derecha: Alcalde Granollers Josep Mayoral, Asun Beya, David Ortiz y Alejandro Beya.