Firaestocs Granollers 2014 març - Vallès Oriental joieria - joyería Barcelona Tomas Colomer

Torna la FiraEstocs a Granollers

ESCRITO POR Laia Montaner Espelt EL 28 de febrero de 2014 EN Eventos Tomas Colomer, Joieria Granollers, Joyería Granollers, Noticias Tomas Colomer

Podéis leer el artículo en castellano más abajo

Descomptes i preus increïbles. Després de l’èxit de la passada edició, la FiraEstocs de Granollers torna amb força. Aquest dissabte, 1 de març, arriba la 11a edició d’una de les fires més emblemàtiques de la capital del Vallès Oriental. Les botigues de la ciutat, sortiran un cop més al carrer per oferir als vianants els seus productes de sempre, però amb preus molt més competitius. En el cas de Tomas Colomer, podreu trobar peces de primera qualitat en joieria i rellotgeria, a més de fantàstiques oportunitats per la butxaca. A l’aparador de la nostra joieria, podreu trobar joies i rellotges de primeres marques i, també, les últimes tendències del nostre sector.

De 10h. a 13:30h. i de 17h. a 20:30h. podreu gaudir de grans oportunitats en un ambient distès i festiu. A més, en aquesta ocasió, podreu visitar també l’exposició que tenim dedicada a la campanya solidària La teva joia farà escola, que té com a objectiu aconseguir fons suficients per portar llibres de text als nens i nenes de Togo.  

No us perdeu l’onzena edició de la FiraEstocs, una ocasió perfecte per gaudir del cap de setmana. Tenim preparades grans sorpreses per a tots vosaltres, us hi esperem!

FiraEstocs Granollers – Tomas Colomer
Dissabte, 1 de març del 2014, de 10h. a 13:30h. i de 17h. a 20:30h.
C/Anselm Clavé, 20 – Granollers

Firaestocs Granollers 2014 març - Vallès Oriental joieria - joyería Barcelona Tomas Colomer

Vuelve la FiraEstocs a Granollers

Descuentos y precios increíbles. Después del éxito de la pasada edición, la FiraEstocs de Granollers vuelve con fuerza. Este sábado, 1 de marzo, llega la 11ª edición de uno de los eventos más emblemáticos de la capital del Vallès Oriental. Las tiendas de la ciudad saldrán a la calle, una vez más, para ofrecer a los viandantes sus productos de siempre, pero con precios mucho más competitivos. En el caso de Tomas Colomer, podréis encontrar piezas de joyería y relojería de primera calidad, además de fantásticas oportunidades para el bolsillo. En el escaparate de nuestra joyería, podréis encontrar joyas y relojes de primeras marcas y, del mismo modo, las últimas tendencias de nuestro sector.

De 10h. a 13:30h. y de 17h. a 20:30h. podréis disfrutar de grandes oportunidades en un ambiente festivo. Además, en esta ocasión, también podréis visitar la exposición dedicada a la campaña solidaria Tu joya hará escuela, que tiene como objetivo recaudar fondos para llevar libros de texto a los niños y niñas de Togo.

No os perdáis la onceava edición de la FiraEstocs, una ocasión perfecta para disfrutar del fin de semana. Tenemos preparadas grandes sorpresas para todos vosotros, ¡os esperamos!

FiraEstocs Granollers – Tomas Colomer
Sábado, 1 de marzo de 2014, de 10h. a 13:30h. y de 17h. a 20:30h.
C/Anselm Clavé, 20 – Granollers